Barion Pixel
+36 70 676 4444  |  info@annavillahotel.hu

Céges rendezvények

céges, csapatépítő

Rendezvények

az Anna Villában

Szállodánkban egy 90 fős (156 nm) étterem áll rendelkezésre, amelyet zártkörűen is tudunk biztosítani vendégeink részére. Ideális helyszín tréningeknek, üzleti megbeszéléseknek, workshopoknak, szemináriumoknak. Csapatépítő rendezvényekhez örömmel ajánlunk programokat, további szolgáltatókat.
Éttermünkhöz drink bár és egy előtér tartozik, ahol igény esetén a kávészüneteket biztosítjuk.
Ajánlatkérés

Ajánlatkérés
céges rendezvényre

Az ajánlatkérés elküldését követően kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!
A TERVEZETT RENDEZVÉNY ADATAI

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK


KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK


Próbálja ki!

Céges

Szolgáltatásaink

Tökéletes

Csapatépítő program

Sörfőzde látogatás

Szállodánktól csak egy karnyújtásnyira található a Helka Sörfőzde, ami az egykori balatonföldvári vasútállomás épületében kapott helyet.
A Helka Sörfőzde alap szortimentjében 3 féle sör található, egy harapható bajor búzasör, egy ivós Kölsch, és egy markáns IPA. Időszakosan fellelhető kínálatukban egy könnyed barna Kölsch és egy komlóbomba New England IPA is.
A Helka Sörfőzde sörkertje tavasztól őszig várja vendégeit, amely közvetlenül a platánfákkal szegélyezett Kvassay-sétányon, a Balaton-parton helyezkedik el. A sörkert hangulatos koncerteknek, helyi termelői vásároknak és egyedi programoknak ad otthont. Évente kerül megrendezésre a Helka szülinapi bulija, a Helkavalkád és egy utánozhatatlan balatoni Októberfeszt.
Fedezze fel a kisüzemi sörgyártás folyamatát és élje át a frissen készült sör által nyújtott élményt egy vezetett főzdelátogatás alkalmával!
A Helka Sörfőzde sörfőzőmesterei egész évben tartanak sörkóstolással egybekötött túrákat. Minimális létszám: 5 fő.
A túrákon való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Regisztráció

Regisztráció
sörkóstolással egybekötött túrára
a Helka Sörfőzdébe

A regisztráció elküldését követően a Helka Sörfőzde kollégája hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Jöjjön el!

Túra részletei

Kiegészítő szolgáltatások

*Az üzem területére kutyát és babakocsit behozni sajnos nem tudtok, a látogatás alatt a kerthelyiségben kell hagynotok őket.
Jöjjön el hozzánk!

Tervezze meg rendezvényét!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat üzleti vagy privát rendezvényekhez az alábbi űrlap kitöltésével! Az ajánlatkérés elküldését követően kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés
céges rendezvényre

Az ajánlatkérés elküldését követően kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!
A TERVEZETT RENDEZVÉNY ADATAI

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK


KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK