Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Egyenlő foglalkoztatási jogok nyilatkozata

Az Anna-Villa Szálloda Kft.elkötelezett valamennyi alkalmazottja számára az egyenlő foglalkoztatási lehetőségek mellett, továbbá amellett, hogy a munkavállalók számára megkülönböztetéstől és zaklatástól mentes munkahelyi környezetet biztosítson.

A Anna-Villa Szálloda Kft.minden foglalkoztatással kapcsolatos döntést a valós üzleti igények, munkaköri követelmények és az egyéni képesítések alapján hozza meg, tekintet nélkül a munkavállaló faji vagy vallási meggyőződésére, bőrszínére, nemzeti, társadalmi vagy etnikai származására, meggyőződésére, nemére (beleértve a terhességet is), az életkorára, a fizikai, szellemi és érzékszervi fogyatékosságára, szexuális irányultságára, nemi identitására, házastársi vagy élettársi állapotára, korábbi vagy jelenlegi katonai szolgálatára, a családi kórtörténetre vagy genetikai információra, a családi állapotára, vagy bármely egyéb olyan szabályozásra, amely a Anna-Villa Szálloda Kft. üzemelési területén életben van.

A Anna-Villa Szálloda Kft. nem tűri munkatársaival szembeni - fentiekben felsoroltak bármelyikén alapuló - diszkriminációt vagy zaklatást.

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Normál verzió Mobil verzió