Barion Pixel
+36 70 676 4444  |  info@annavillahotel.hu

Fricska Balaton étterem

gasztronómia

Hotel Étterem

Fricska Balaton

A 2024. évtől szállodánk éttermi vendéglátását a Fricska Balaton szolgáltatja. Szállóvendégeink a félpanziós ellátás keretében reggelit és vacsorát fogyaszthatnak a hotel éttermében.
Az étkezések időpontjai a következők:
Reggeli: 7.00 – 9.00 vagy 9.00 – 11.00-ig
Vacsora: 17.00 – 19.00 vagy 19.00 – 21.00
Az étkezések választott időpontjait recepciós kollégáinknál legyenek kedvesek jelezni.

Reggeli kínálat

Reggelire a különféle felvágottakat, sajtokat, vajat és friss zöldségeket tálcán szolgálunk fel, péksüteményt, lekvárt és házi granolát külön pultról választhatnak, meleg ételeket a kihelyezett menükártya alapján rendelhetnek vendégeink. Az italokat, – kávét, teát és gyümölcslevet szintén felszolgáljuk.

Vacsora kínálat

A vacsoránál étlapról, a’la carte választhatnak vendégeink többféle leves, főétel és desszert közül. (mindegyikből 1 adag/fő mennyiségben)
Az italfogyasztást az étkezések befejezésével az étteremben kell rendezni, az szobaszámlára nem terhelhető.
Gasztronómia

Várjuk Önt

a Hotel bárban!

A bár nyitvatartása: 7.00 – 22.00, ebben az időszakban széles italkínálatból választhatnak, a limonádék, szörpök, meleg italok, cocktailok és borok mellett szíves figyelmükbe ajánljuk a balatonföldvári Helka kisüzemi söröket, a sörfőzde hotelünk mögött, a régi balatonföldvári vasútállomás épületében főzi a finomabbnál finomabb söröket.
gasztronómia

Várjuk Önt

Fricska Balaton

Az étterem a szállóvendégek mellett a külsős vendégeket is szeretettel várja, szintén a’la carte választékkal, az étlapot a Fricska Balaton facebook oldalon is megtalálják.
Az étterem egész nap nyitva van, ebédidőben is várja Önöket, a félpanziós szolgáltatáson felül szintén tudnak nálunk ebédelni.
Rendezvények, családi ünnepségek, esküvők, csapatépítő tréningek helyszínéül is választhatják a Fricska Balatont, az étterem dolgozói szíves rendelkezésükre állnak a foglalással kapcsolatban.
Az étterem a kínálat változtatásának jogát fenntartja!
Jöjjön el hozzánk!

Szeretettel várjuk Önöket

a Fricska Balaton éttermében!