Barion Pixel
+36 70 676 4444  |  info@annavillahotel.hu

Hotel

bemutatkozás

Üdvözöljük a

Hotel Anna Villában!

A Hotel Anna Villa Balatonföldvár szívében, közvetlenül a Balaton-partján várja vendégeit.  A lélegzetelállító környezetben található szállodánk 25 szobával büszkélkedik, ahol kényelmesen 80 főt tudunk elszállásolni. A híres balatonföldvári személyhajó és jacht kikötő a szállodától pár perc sétára található.

Hotelünk két részből áll, egy XX. századi villából és egy 2006-ban hozzáépített épületből. A 2006-os átalakítás során egy családi hotel létrehozása volt a cél, ezért a főépületben túlnyomó részben Balatonra néző családi lakosztályok és nagyméretű, tágas szobák kerültek kialakításra. 2 db akadálymentesített szoba is rendelkezésre is áll a mozgásukban korlátozott vendégeink részére.
Szállodánk elkötelezett a családi értékek mentén, hiszen csapatunkat is kisgyermekes családok alkotják. Megteszünk mindent, hogy a hozzánk látogató családok otthon érezzék magukat és megkapják azokat a kényelmi szolgáltatásokat, amikkel feltöltődhetnek, kipihenhetik magukat és új élményekkel gazdagodhatnak.
Próbálja ki

Szolgáltatásainkat