Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Kultkikötő

A 2018-as évben több mint 200 esemény - színházi előadások, koncertek, gyermekműsorok, filmvetítések és kiállítások várják a kultúrára szomjazókat!

A kultkikötő egy összművészeti fesztivál, mely Balatonföldvár kulturális kikötőjeként a nyár programkínálatának meghatározó eleme. Földvár mellett még Balatonbogláron, Balatonfenyvesen, Badacsonyban és Kéthelyen találkozhatnak a vendégek Kultkikötő programokkal.

Fesztiválunkra ellátogatva változatos, magas színvonalú színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, képző-, illetve fotóművészeti kiállításokkal, gyermekprogramokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, alkotóműhelyekkel találkozhatnak az érdeklődők.

Minden szombat és vasárnap délelőtt a Mesés Kikötő gyerekszínházi előadásai és kézműves foglalkozásai júniustól augusztus végéig kínálnak kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. Báb-, táncszínházi és zenés produkciók is láthatóak és hallhatóak lesznek, melyek előadásában akár a közönség soraiból néhány vállalkozó kedvű, bátor gyermek is közreműködhet.

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió