Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Értékelések

Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.

4.4
5 értékelés alapján
60%(3 db értékelés)
20%(1 db értékelés)
20%(1 db értékelés)
0%(0 db értékelés)
0%(0 db értékelés)
N. család
2019-07-14 20:37:20
Le a kalappal a személyzet elött, szerintem kevesebben voltak, mint ami ideális lenne, de ezt lelkesedéssel, figyelemmel egész jól egyensúlyozták.
Középkorú pár
2019-07-04 22:13:49
Vízparti fekvésű, közvetlen az állomás mellett helyezkedik el a hotel. A személyzet segítőkész, kedves, fiatal csapat. A szoba tiszta, az ételek finomak. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még.
András
2019-07-03 11:44:34
A hely alapvetően tetszik, évente visszajárunk. Az ételek finomak voltak, a szoba az áraknak megfelelő, tisztasággal nem volt gond, a személyzet kedves. Az udvari medence nagyon jó. Ez, valamint a kertből nyíló tópart a vonat közelségéért bőven kárpótól.
Ami nagyon zavart: az ablakokon nincs szúnyogháló, ezt a filléres tételt igazán pótolhatnák, sokkal elviselhetőbb lenne az éjszaka. (A légondi sem lenne megoldás!)
Ami kevésbé: 2 éjszakára mentünk, végig nem volt melegvíz. Elfogadhatatlan, hogy egy ilyen műszaki problémát pár óra alatt ne tudjanak megoldani. A személyzet úgy tett mintha a probléma nem is létezne, jobb helyeken ekkora bakiért kompenzáció járna...
Ezekért -2*, még biztosan visszatérünk, de a fentiekre tessék figyelni.
Tanács Balázs
2019-06-18 13:47:43
Telitalálat volt az Anna Villa. Kedves, segítő emberekkel találkoztunk. Az ételek nagyon finomak voltak. A kisfiam is nagyszerűen érezte magát. Tiszta, modern szobák. Nekünk minden igényünket kielégítette a hotel. 1 hónap múlva megyünk is vissza. Köszönjük a remek hétvégét!
ÉVA
2019-06-12 21:18:34
Kellemesen éreztük magunkat a hotelben,a szoba kényelmes és csendes volt.Hiányossága-a tv csatornák alacsony száma,a wifi hiánya,és az ablakokról a szúnyogháló hiánya.
A reggelik és vacsorák változatosak,bőségesek és ízletesek voltak.Az asztalok terítése még több odafigyelést igényel.-egységes evőeszközök,nyár lévén,a vázák kihelyezése virággal,vacsoránál igényesebb szalvéta elhelyezése a tányérok mellett,a bögrék mellett csészék kihelyezése is fontos lenne a kávénak,teának.-
A benti medence a pihenést és felüdülést szolgálta,csalódás volt,hogy a kültéri medence nem üzemképes és meg lett hirdetve.Javasolnám,hogy az ablakok,tükrök tisztítását 10 óra előtt végezzék el,ne a vendégek jelenlétében.
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Normál verzió Mobil verzió