Barion Pixel
+36 70 676 4444  |  info@annavillahotel.hu

Törzsvendég program

hotel

Anna Villa

Törzsvendég program

Visszatérő vendégeink hűségét ajándék szobai bekészítéssel, valamint – a lefoglalt szobaéjszakák számától függően – 5 és 10 százalék kedvezménnyel háláljuk meg.

Az 1 éven belül szállodánkban eltöltött szobaéjszakák alapján az alábbi kategóriákba van lehetőség bekerülni:

Classic: 2-10 lefoglalt szobaéjszaka után visszatérő vendégeinknek ajándék szobai bekészítéssel kedveskedünk

Medium: 10-20 lefoglalt szobaéjszaka után érkezéskor ajándék szobai bekészítés várja Önöket és a szállás díjából 5% kedvezmény levonásra kerül.

VIP: 20+ lefoglalt szobaéjszaka után ajándék szobai bekészítéssel várjuk vendégeinket, továbbá a szállás díjából 10% kedvezményt biztosítunk.

lépjen be Ön is!

Törzsvendég program

Lépjen be a kedvezményekért gombra kattintva lehet regisztrálni a programba.

MINDEN ÉVBEN FEBRUÁR ELSŐ HETÉBEN KÜLDJÜK MEG ÖNNEK E-MAILBEN AZ ÉRTESÍTÉST, AMENNYIBEN A FENT JELZETT KEDVEZMÉNYRE JOGOSULT A TÁRGYÉVBEN.

A kedvezményt kizárólag a kedvezményre jogosult veheti igénybe online foglalással vagy direkt foglalással az év bármely időszakában.

Az engedményt kizárólag a visszaigazolás szerinti bruttó végösszegből, a félpanziós ellátást tartalmazó szállásköltségből biztosítjuk. A megállapított kedvezmény a tárgyév január 1. és december 31. között érvényes és minden évben felülvizsgáljuk, így újra megállapítjuk a kedvezmény mértékét. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, abban az esetben a szálloda jogosult a kedvezmény visszavonására.
A törzsvendégprogram más kedvezménnyel nem összevonható és kizárólag direkt foglalás esetén érvényes.

A változtatás jogát fenntartjuk.